2009. május 2., szombat

Heti pasi

Gyorsan írnom kell egy heti pasi bejegyzést, mert a végén még megint múlt heti pasi poszt lesz belőle és az már ciki. Szóval az e heti pasi Ty Pennington. Meglepő, de nem az én fejemből pattant ki, hanem Jeváéból, de direkt jó, mivel ezen a héten a Viasat3 ismét műsorra tűzte a Nagy Házalakítás című sorozatot.

Szóval Ty Pennington. Jó pasi. Macesz szerint nem. De Macesz szerint meg Paul Walker az, aki szerintem nem. Ízlések és pofonok. Szívesen nyálaznék Tyról gyakorlatilag órákon kersztül, hogy milyen férfias, sármos, őrült és jó segge van, meg tud polcot szerelni (és bútorokat, meg házat építeni, szépen berendezni... stb.), ami nálam plusz pont és tizes skálán a maximális 11 pontot kapja ezért. Szóval nálam abszolút top ten. Leginkább a polc szerelés miatt. Rá kell jönnöm, hogy van valami szexi abban, ahogyan a férfiak az ütvefúrót fogják. Ez biztos valami tudatalatti dolog, ami az őskorból ered, ahol az volt a legférfiasabb férfi, aki erősen tudta markolni a szekercét és azzal képes volt zsákmányt ejteni. Szóval ami az ősasszonynak szekerce, az nálam ütvefúró. És valljuk be Ty Pennington mestere az ütvefúrónak, szögbelövőnek, fűrésznek... stb.

Igen tudom, hogy ebből a bejegyzésből gyakorlatilag senki semmit nem tudott meg Ty Penningtonról, max. csak azt, hogy nekem bejön a segge és hmmm... az ütvefúrója. De vígasztaljon benneteket az, hogy most képekkel is alá tudom támasztani nyáladzásom tárgyát.

(Ugyan itt: várom jelentkezését azon férfiaknak, akik tudnak polcot szerelni, lehetőleg félmeztelenül, az esti órákban, az ország észak-nyugati térfelén. Azt találtam ki ugyan is, hogy közülük választanám ki a leendő férjemet. Név és cím a szerkesztőségben.)

6 megjegyzés:

  1. az a baj vele, hogy nagyon meg van csinálva, valaki jól kitalálta őt.

    VálaszTörlés
  2. Ohhh... erre nem is gondoltam. Bár ennyi erővel ugyan ezt simán el lehetne mondani a többi nyáladzásunk tárgyáról is, mivel ők is ügyes kezű stylistok munkája.

    VálaszTörlés
  3. Nem mondtam, hogy nem jó pasi, csak idegesít a műsorban, hogy a szinkoronja állandóan üvölt. Teljesen elviselhetetlen számomra a műsor, de egyébként jó pasi :)

    VálaszTörlés
  4. Kedves Réz, szomorúan látom, hogy a beígért Jensen Ackles-es heti pasi-rovatot másnak adtad ki, hát ezen jól fel is háborodtam :-o
    Csak emiatt vártam ezt a hetet, ez tartotta bennem a lelket, nahiszen, mi lesz most velem?????

    :)))

    VálaszTörlés
  5. Hűűű... Macesz kommentelt! Ezt meg fogjuk ünnepelni szombaton! :)

    Szisza: A mút hetiben már Jeva megelőzött, a mostani hét a tied! :)

    VálaszTörlés
  6. Ja, így akkor megbocsájtok ;)))

    VálaszTörlés