2009. május 20., szerda

Álomország tengerpartján

Csokis- és fagyis papírokon millió egy lehetőség, lehet nyerni álomutazást, álomautót, álomlakást, álomkonyhát... Úgy szeretnék nyerni, de nekem nem lehet. Már a játék örömétől is megfosztanak. Én nem ehetek fagyit, meg csokit. Szar az élet, komolyan. Pedig úgy rámférne egy álomutazás.

3 megjegyzés:

  1. Réz, én talán ehetek? :))))

    Bár, nekem csak nagy lesz tőle a seggem, elhízok, ebből kifolyólag komplexusos leszek, nem mozdulok ki a házból, mert már nem férek el egy éttermi székben sem, ez egyenes út a depresszióhoz, az elhízástól kezdődő cukorbeteg leszek, állandóan zabálnom kell az inzulin miatt, ergo még többet eszek - még többet hízok, ellustulok, Dévvel egyre többet veszekszünk a komplexusaimból fakadóan, elhidegül, nem bírja az otthoni feszültséget, majd kénytelen lesz elhagyni egy vékony szőkéért, levágatom a hajam 6-8 cm-esre, és bedaueroltatom, már sminket sem használok mert minek, úgyis leizzadom, a hasam megtartja a mellem, így már melltartóra sem költök, de legalább elmehetek nyaralni a csokipapírokkal :DDD

    Life is beautiful :)

    VálaszTörlés
  2. Ha nyersz a csokipapírokkal elmehetek veled? :)

    Viccet félretéve, ismer valaki olyan embert, aki nyert is ezeken a játékokon?

    VálaszTörlés
  3. Persze, elviszlek, de csak ha segítesz bekötni a cipőfűzőmet :)

    Én még nem nyertem ilyenen, illetve egyszer jelentkeztem egy Pickwick nyereményjátékra, ott nem nyertem, majd fél év múlva kihoztak egy ajándékot, amit a Pickwick egy későbbi nyereményjátékában nyertem, amire nem is jelentkeztem. De az nem álomutazás volt, csak egy álomfelfújhatófotel.

    VálaszTörlés