2009. január 19., hétfő

Helyzetjelentés

Fáradt vagyok, de ez jóleső fáradság. Olyan, mint amit egy tök jó hétvége után érzel.
Szombaton gyors nagybevásárlást tartottam, beszereztem olyan nélkülözhetetlen dolgokat (alapvető élelmiszer, helló!), mint virágföld, virágcserép és fogpor. Meg persze kaját is, így megint értelmet nyert, hogy minek is van az a szekrény a konyhába, aminek csak akkor van világítása, ha kinyitod az ajtaját.
Aztán este jöttek a csajok, akik bevetették magukat a kanapéra, csicseregtek, ruhákat válogattak, vigyorogtak. Majd előkerültek a társasjátékok és bár kevesett játszottuk, azért szuper volt. Utána dvd-t néztünk, mikor aztán Jeva szépen bealudt, mi még a hugival bevállaltuk a Sötét lovagot, aminek hajnal 3-kor lett vége. És ahogy az lenni szokott Jeva akkor ébredt fel, így még kicsit dumáltunk elalvás előtt.
Reggel Plüss ébresztett minket, akinek már sürgös volt a dolog. Utána piknik jellegű reggelizést csaptunk, majd játszottunk még egy kört az egyik társassal. Kedden pedig szépen hazafuvarozom a csajok pakkjait.
Ma pedig az Anyukámat viszem a fodrászomhoz. Ha neki is csinál valami klassz frizurát, akkor esküszöm terjeszteni fogom az igét, hogy csak hozzá menjen mindenki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése