2008. november 24., hétfő

Hiperszupermegagiga hétvége

Tuti hétvégém volt. Hétvégén meglátogatott Leni, akivel már 2 éve nem találkoztam, holott középsuliban szinte sülve-főve együtt voltunk. Most úgy tünik megint sikerült egymásra hangolódnunk, jól kifaggatuk egymást mi is történt velünk az elmúlt 2 évben. Drasztikus változásról egyikünk sem tudott beszámolni, ami nem is nagy baj. A kedvesével tervezik az összeköltözést, önálló albérletben él és még mindig rengeteget dolgozik. Nagyon büszke vagyok rá.

Szombaton felmentünk a kilátóhoz, amit nyáron felújítottak végre. A hó is leesett, így megvolt az első hóban ugrálásunk Plüss-sel, aki imádja a havat.

Majd maratoni dvd-zéssel folytattuk a napot, amit palacsintázás koronázott meg. Átjöttek a csajok, Zsu és Guriga, akiket Leni rögtön levett a lábukról hihetetlen humorával, úgyhogy zengett a ház a kacagástól. Északa még az Amerikai pszichot is megnéztük, aminek hatására Leni valami rosszat álmodhatott, mert az éjszaka közepén sikerült a frász hoznia rám. Aztán persze jót nevettünk, de még másnap is emlegettük, ahogy álmában belesuttogta kétségbeesett hangon a sötétségbe, hogy: "jaj".
Sajnos vasárnap már délben visszautazott Pestre, de előtte még megnéztük a Tökéletes trükköt, mert mindkettőn nagy kedvencei Christian Bale és Hugh Jackman szerepeltek benne. (OFF: Náluk két tökéletesebb férfit el sem tudnék képzelni, még hozzájuk csapódhatna Gerald Buttler, csak a teljesség kedvéért. Nyáladzás OFF.)
Este még újból rávetettem magam a bolt projectjére, készítettem nagyon szar fényképeket, amiket ma fel is teszek. Hátha.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése