2009. június 16., kedd

Hiány

Hiányzik London nyüzsgése, a skót birkák, Párizs szépsége és norvégia fenséges zöldje. Az ilyesminek sosincs jó vége.

5 megjegyzés:

  1. És ugye én is hiányzom? :)

    Nekem hiányzik a Szajna partja, a francia croissant, a londoni metró nyüzsgése, az alpok hegyvonulatai a salzburgi legelők felett...

    De azért itt is van sok minden, ami fontos. És hiányozna, miközben a Szajna partján majszolnám a croissant, amikor a londoni metróban nyüzsögnék és amikor a tekintetem elmereng az alpok hegyvonulatán...

    VálaszTörlés
  2. Nekem Írország zöld mezői, a takaros rendben sorjázó kőkerítések és a napi rendszerességgel megjelenő szivárványok hiányoznak a legjobban, továbbá Görögország vakító kék ege, a tenger hullámainak halk locsogása... bármi, ami nem az itthoni idegesítő taposómalom.

    VálaszTörlés
  3. Te hiányzol a legjobban Confi. :)

    De leginkább az hiányzik, hogy egyszer az életben minden rendben legyen.

    VálaszTörlés
  4. Nekem pedig a Gellerthegy hianyzik, a Duna, a Margitsziget, a juhturos sztrapacska, turorudi, a magyar nyelv, de meg a piros metro is :o)

    VálaszTörlés
  5. Hiányozhat a lottó ötös? Akkor elvihetném Rézt Skóciába sült krumplit enni, huginak fizetnék egy vacsorát David Wenham-mel (vagy Jasper Hale-lel, akinek nem tudom a rendes nevét), elmehetnénk disney landbe (de én nem ülök fel semmire, csak röhögök), persze a kaliforniaiba, confit meg befizetném egy olyan útra, ahol csak extra kiéhezett, szerelmre és szexre éhes nagyfarkú fickók vannak :) - így ismeretlenül is.

    VálaszTörlés