2009. június 24., szerda

Tetkó

Minél többet látom a tetoválós csajokat egyre inkább megfogalmazódik bennem, hogy át kéne varratnom az elméletileg 5 év múlva kikopós, gyakorlatilag 8 éve még csak el sem mosódó tetoválásomat.

2009. június 23., kedd

Nyafff

Sokat dolgozom, ezt leginkább onnan tudom, hogy reggel belenézek a fiókba, és nincs tiszta zokni. A polcokról is elfogytak a melós pólók. Álatlában hajnal 5-kor vagy este 10-kor mosok, imádnak is a szomszédok. Állva eszem, a wcn ülve öltözködöm, mert ezzel is időt nyerek. A barátaimat a leghülyébb időpontokba akarom felhívni, mert nekem akkor jó, pl: fél 6-kor vagy éjjel 11-kor. Plüsskutyát is csak ásítani látom, hajnalban mikor megyünk sétálni és este mikor megérkezem. Még szerencse, hogy ő így is szeret.
Kurvára, kibaszodtul hiányzik az életem.

2009. június 21., vasárnap

Ohhh, a nagy Po-Po-Potámusz

Plüsskutya jó vadászkutyához méltón megkergetett egy őzet... aztán eltévedt a bozótosban...

2009. június 20., szombat

Drama queen

Színház az egész világ, s színész benne minden férfi és nő. De a legnagyobb színész mindenképp a nagynéném.

2009. június 19., péntek

Okosügyes

Hála az isteni jó természetemnek, kedves mosolygós arcomnak, a hihetetlen ártatlan boci szemeimnek és a megnyerő modoromnak ma mégsem büntette meg a céget az Ántsz 5 milló forintra.

2009. június 16., kedd

Hiány

Hiányzik London nyüzsgése, a skót birkák, Párizs szépsége és norvégia fenséges zöldje. Az ilyesminek sosincs jó vége.

2009. június 15., hétfő

Kihívás

Az elmúlt napok függvényében arra a következtetésre jutottam, hogy jobb lenne új életet kezdeni, egy új blogmentes életet. Aztán továbbgondolva rájöttem, hogy már annyiszor kezdtem új életet, hogy álmomból felkeltve is menne, szóval most az a kihívás, ha ezt folytatom tovább.
És most nagy levegő.

2009. június 12., péntek

Harag

Nagyjából két éve tudod, hogy baj van, de nem szóltál senkinek. És most meg fogsz halni. Igazából el sem tudom mondani mennyire mérhetetlenül haragszom rád.

2009. június 11., csütörtök

Levél

Plüsskutya ma levelezőlapot kapott a doktor bácsijától. Amiben megkéri, hogy fáradjon el az éves esedékes veszetségi oltást beadatni. Többek között ezért is szeretünk oda "járni". Illetve azért is, mivel megmentették az életét. Nélkülük Plüsskutya már nem élne, én pedig nagyon-nagyon szomorú lennék. Csak, hogy tudjátok a tatai Állatkórházról van szó.

2009. június 8., hétfő

Bukás

Hogy mi a francért nem azt mondom, amit gondolok?! Kompromisszumkészség, jószívűség: ötös. Önmegvalósítás, önértékelés növelése: egyes. Ez bizony bukta, fiam! Hozd ki az ellenőrződ!

2009. június 5., péntek

Faszok

A pasik faszok. Lehet leszbinek kéne lennem. Áhhh... majd holnaptól.

Mindig sz@r

Folyamatos rosszkedvemen valószinüleg segítene egy kiadós (dugás) láblógatás, de erre per pill. esélyem sincs. Szóval fene nagy nyavalygós posztot tudnék írni, lennének benne olyan szavak, hogy: sírok, hiányzik, elmegyek, meghalok, fáj... stb; tisztára mint valami nyálas dalszöveg. De ettől most megkímélek mindenkit, mert mostanság tiszta empata vagyok, az elmúlt 2 napban csak 100-szor gondolkodtam el azon, hogy hogyan is lehetne Xanaxost lassan és minnél több fájdalmat okozva megölni.
Ettől eltekintve boldog vagyok és optimistán tekintek a jövőbe, mert az nem lehet, hogy mindig szar. Ééérted?!